joi, 27 iunie 2013

IULIU ROŞIIANU VA PARTICIPA LA TABĂRA DE PREGĂTIRE CENTRALIZATĂ J4K

Portarul băimărean al grupei de ’99 de la CFR 1907 Cluj-Napoca, Iuliu Roşiianu va participa în perioada 1 – 4 iulie la Tabăra de pregătire centralizată "JUST4KEEPERS" de la Cristuru-Secuiesc, jud. Harghita.
Este o tabăra de pregătire şi schimb de experienţă foarte importantă, avand în vedere că este coordonată de către Ray Newland, fost portar la Everton şi totodată fondatorul şcolii de portari J4K.
La curs mai participa şi Kantar Szilard, din Slovacia, antrenor de portari cu licenţă UEFA PRO.
Iuliu Roşiianu va fi însoţit de către unul dintre antrenorii săi aici, Vasile Şleam, portar cu care a lucrat în ultimii ani.
Participarea tânărului portar la acest curs nu este întâmplătoare, având în vedere palmaresul său impresionant.
După ce a făcut cunoscut numele echipei Salina Ocna Şugatag peste tot în ţară el s-a transferat după terminarea turului la CFR’99 Cluj Napoca, unde este legimitat din 10 ianuarie 2013, avându-l ca antrenor pe Alin Cazan.
Iuliu Roşiianu şi-a demonstrat talentul şi în cadrul a numeroase stagii de pregătire la Academia Hagi, dar şi în nenumarate turnee interne şi internaţionale.
O noua şansă de afirmare pentru tânărul gol-keeper este aceasta tabară, unde va arata de ce este în stare în faţa unor portari consacraţi.
Şi cum sportul înseamnă disciplină, participanţii vor avea parte de un program foarte strict, cu antrenamente în doi timpi dar şi cu activităţi de odihnă şi relaxare.
Organizatorii taberei au fost atenţi şi la dieta jucătorilor, astfel că au trecut în program şi meniul, atent selecţionat şi diversificat.
Întregul palmares al lui Iuliu Mihail Roşiianu dar şi programul complet al taberei le puteţi viziona în urmatoarele linkuri:

http://rosiianu.ro/acte/istoric.html
http://rosiianu.ro/cfr-cluj/foto/198-camp-j4k-romania-1-2-3-4-iulie.html

                                                                                                         I.R.R.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu