vineri, 26 iulie 2013

Comunicat de Presă Partidul România Mare

Avînd în vedere că Gh. Funar unelteşte acum, pe faţă, la preluarea, prin fraudă, a preşedinţiei P.R.M., punîndu-se în fruntea unor găşti răzleţe de fripturişti şi securişti pensionari – Biroul Permanent a decis, în unanimitate, excluderea sa din partid. Acesta, oricum, nu mai avea nici o calitate în PRM, la Congresul Extraordinar al formaţiunii, din 20 iulie a.c., fiind eliberat din funcţia de secretar general, pentru rezultate foarte proaste atît la ultimele cicluri de alegeri (2%), cît şi în fruntea Filialei Cluj. În ultimele şedinţe ale conducerii partidului i s-a atras atenţia acestui personaj că şleahta de impostori, condusă de fostul colonel de Securitate Dumitru Badea, care a falsificat ştampilele şi documentele PRM, încearcă să pună fomaţiunea noastră la picioarele altui fost colonel de Securitate, Dan Voiculescu, dar nu pe gratis – ci contra sumei de 2.000.000 de euro. Numai în această lună iulie, politrukul de 73 de ani Cornel Ciontu l-a vizitat pe Dan Voiculescu, de două ori, la sediul firmei GRIVCO, pentru a-i vinde blana ursului din pădure. Însă figura lui Funar a rămas aşa cum o ştie toată lumea: imobilă ca o mască din filmul mut! Asta pentru că acest personaj ascuns şi viclean nutrea ambiţia bolnavă să mai fie şef de partid o dată, după ce a băgat în groapă PUNR-ul. Trebuie să fie cineva dement în ultima fază să creadă că poate fura o formaţiune creată de dl. Corneliu Vadim Tudor şi care, fără el, va înceta să mai existe. Un asemenea act de banditism nu s-a mai pomenit în istoria politică a României. Dar numitul Funar nu e numai dement – el e şi un individ de o murdărie fără margini fiindcă, după ce a fost luat de la pensie şi făcut senator (4 ani), milogindu-se ca şi insuportabila lui nevastă (care, cu ani în urmă, îşi reclama bărbatul, telefonic, chiar la Tribun!) să capete o funcţie bănoasă, cu maşină la scară, aceea de consilier la Curtea de Conturi a României (6 ani) – acum muşcă mîna care l-a scos din izolarea lui provincială, într-un oraş unde vopsise pînă şi coşurile de gunoi în… Tricolor (?!). De asemenea, încă o aberaţie ieşită din creierul bolnav al acestui specimen şi care risca să facă PRM-ul de rîsul lumii: afirmaţia că „Isus Christos era pui de geto-dac” (?!), preluată dintr-o maculatură despre „aventura” Fecioarei Maria cu un… trac (?!). Exemplele atacurilor delirante ale acestui sferto-doct, împotriva Creştinismului, sînt cu mult mai numeroase. Evident, un asemenea personaj, cu mintea zdruncinată, NU mai are ce căuta într-un partid creştin şi naţional. Numitul Funar a îmbătrînit urît şi el trebuie tratat ca un ciumat. El are idei puţine şi fixe, dar se crede deştept foc, ba chiar şi… profesor universitar, cînd singurul produs al muncii sale sînt nişte texte prolixe şi agramate, pe care dl. Vadim i le publica în presa lui ca să-i satisfacă acea glandă a paranoiei. Nu trebuie să-l plîngă nimeni, fiindcă are din ce trăi, dacă ne gîndim la afacerile murdare ale odraslei sale.
În ceea ce priveşte agitaţia stupidă a haitei de carierişti şi de rătăciţi, care încearcă să facă Alba-Neagra la Alba-Iulia, ea ne provoacă şi milă, şi silă. La un partid de 300.000 de membri e posibil să existe cîteva sute de zăpăciţi, cu palinca-n nas, pe vreme caniculară. Nu ia nimeni în seamă aceste rebuturi umane. Cacealmaua lor are drept scop să provoace gălăgie, numai că pe scena publică a ţării, din această perioadă, se petrec evenimente mult mai importante, care fac ca viermuiala asta să nu-şi atingă scopul propagandistic. Partidul România Mare e unit în jurul preşedintelui ales la nu mai puţin de 5 Congrese şi reconfirmat, în mod statutar, prin votul unanim al celor peste 1.200 de delegaţi la Congresul Extraordinar din 20 iulie a.c. Neruşinarea bătrînilor securişti în fruntea cărora s-a plasat, ca un ticălos, Gh. Funar, de a pretinde că şuşaneaua lor e legală reprezintă un caz de halucinaţie colectivă. Dacă aceste secături cred că vor vedea un ban de la Infractorul Nr. 1 al politicii româneşti, care, de 5 luni, n-a plătit salariile la „Jurnalul Naţional”, înseamnă că sînt nu numai nişte javre penale, ci şi nişte creaturi bolnave psihic.
Adio, Gh. Funar! Ţi-ai mîncat omenia şi o să te scuipe lumea pe stradă în Clujul pe care l-ai făcut „oaia neagră” a României! Faţă de o canalie ca tine, Marko Bela şi Gyorgy Frunda par nişte gentlemani. N-ai decît să-i faci cizmele bătrînei caiafe securiste Dan Voiculescu, care e cu ambele picioare în puşcărie.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
25 iulie 2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu