miercuri, 24 iulie 2013

Despre caracterul de doi bani a lui Mihai Stoica!

La "Radio GSP Live", Valeriu Răchită l-a atacat dur pe Mihai Stoica. Fostul jucător al Stelei susţine că actualul manager al roş-albaştrilor ţinea cu Dinamo Bucureşti şi ar fi spus după un meci pierdut de Oţelul în faţa Stelei: "Să mă bată oricine, numai jigodile astea, nu!"
"Nu e om de fotbal pentru ca nu a jucat si nu a făcut vreo şcoală. Este de o perversitate rară, iar eu am simţit asta pe pielea mea. Vorbea cu mine ceva şi se ducea la patron şi spunea cu totul altceva. Ne urmărea telefoanele, iar asta am aflat de la un operator al firmei respective de telefonie mobilă. Sunt jucători de acum de la Steaua care nu-l suportă şi mi-au transmis asta. La Supercupa României m-am întâlnit cu conducătorii Stelei cu care am depănat amintiri şi nu vă spun ce  ziceau despre el, că toţi îl evită pe el şi de ce. La televiziune este considerat analist sportiv şi spune numai prostii şi idioţenii. Când spui prostii la televizor, atunci mergi măi băiatule acasă. Spune că plânge pentru Steaua. Ştim foarte mulţi din fotbal că el este dinamovist. Sunt oameni la Galaţi care pot jura că el este dinamovist. Când era la Galaţi, l-am bătut în 1997 cu 5-1 chiar la Galaţi, iar el dădea cu picioarele prin scaune, cum face şi acum. El a spus ca îl poate bate oricine, dar numai jigodiile de la Steaua să nu-l fi bătut cu 5-1.

Nu se poate să bată un suporter şi să nu fie exclus pe viaţă din fotbal. Nu poţi să vorbeşti urât de Iordănescu, Ienei, Stoica, Dukadam şi alţii. Am trei titluri şi atâtea performanţe la Steaua, dar nici nu le pot trece prin faţa acestor oameni. Cum îşi permite această hahaleră să vorbească urât de gloriile Stelei?! Este un profitor al fotbalului. Este doar un caţeluş îmbrăcat în oiţă. Adrian Ilie era manager pentru Steaua. Când mergeai cu Ilie undeva te băgau toţi în seamă, dar cu acest personaj nu ştiu cum să fugă de lângă tine".
Dacă mai spunem că patronul Stelei este închis ca şi liderul galeriei de la alb-roşii atunci fotbaliştii de la Steaua au o mare problemă de imagine atât în ţară cât şi în Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu