vineri, 17 februarie 2017

Comisiile din cadrul ISJ au punctat! Curs international pentru profesori (candidati la postul de directori) – 25 februarie 2017

O noua sansa  pentru cei care nu au participat inca la o specializare Acest curs a fost punctat de comisii la evaluarea CV-ului in cadrul concursului pentru directori! Euro Personal va organiza o noua serie  pentru cursul de formare internationala cu durata de 1 zi in Republica Moldova pe data de  25 februarie 2017. Cursul va avea ca tema "Managementul educational" si costa doar 500 de lei/ persoana.  Cursul se adreseaza profesorilor, personalului auxiliar si directorilor care nu au in portofoliu o perfectionare realizata pe teritoriul altui stat si care doresc sa-si completeze CV-ul in vederea obtinerii de grade didactice, gradatii de merit, punctaj suplimentar si avantaj la evaluare in fata colegilor.  
Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati laeuro_personal@yahoo.com sau telefon 0748.687.407. 
Despre Euro Personal
Euro Personal desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu