vineri, 18 martie 2022

Solidaritatea rămâne la cote înalte în rândul maramureșenilor

 

Solidaritatea rămâne la cote înalte în rândul maramureșenilor care au înțeles ce înseamnă să fii alături de oamenii aflați în situații dificile. Fiecare zi înseamnă noi gesturi de solidaritate, care merită să fie cunoscute de toată lumea.

Haine, pături, produse alimentare și medicale au plecat azi din depozitul de la Casa Armatei spre Consiliul Raional Teceu.

Din depozitul de la Halmeu au fost încărcate două transporturi cu ajutoare, care vor merge spre Ujhorod. Alte două transporturi similare vor pleca mâine din Halmeu spre aceeași destinație.

Grație colaborării dintre Consiliul Județean Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș, cantități substanțiale de ajutoare merg spre cei afectați de războiul din Ucraina.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a anunțat că, prin Rotary Club Baia Mare 2005 va dona 2.500 de kit-uri de igienă, constând în săpun, periuță și pastă de dinți. Acestea vor fi predate în zona Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației celor care ajung în Maramureș.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș menține permanent relaționarea cu mediul de afaceri în ceea ce privește campania umanitară de ajutorare a celor care fug din calea războiului din Ucraina.

                                                                                               C.L.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu