joi, 31 august 2023

Le este frică de români! Fraților, priviți singurătatea străinilor!

Dacă până mai ieri inaugurarea statuilor simbolurilor străine și vizitele președintelui Ungariei erau anunțate dinainte cu surle și trâmbițe, astăzi lucrurile s-au schimbat radical. Dezvelirea statuii regelui Ungariei la Oradea s-a făcut în cel mai mare secret, în prezența a…doi oameni. Doar primarul Birta și un trimis catolic au plecat capul în fața lui Ladislau. La fel de secretizată a fost vizita lui Katalin Novak, președintele Ungariei, la Valea Uzului, care s-a pozat doar cu soțul în fața porții Cimitirului. Doi inși stingheri. De frică că venim noi, nu s-a dus la Valea Uzului pe 26 august când au avut maghiarii comemorarea oficială, ci câteva zile mai târziu.

Nici vorbă de fastul de la Carei unde a descins în „mantie” verde…i-a ieșit atunci fastul pe nas rămând acum în pantalonași scurți și tricou.

Să vedem la anul cum vor masca Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, poate Viktor Orban se va rezuma la o piscină și niște băi termale în nămol, ca să nu-l recunoască românii, desigur.

Este un prim pas, pe care noi l-am câștigat.

Al doilea va fi oprirea cu totul a acestor lucruri pentru ca România să fie a românilor și numai a românilor, așa cum Dumnezeu a lăsat-o pe acest pământ cu numele de Grădina Maicii Domnului.

 Dr. Mihai Tîrnoveanu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu