marți, 31 octombrie 2023

INVITAȚIE ANTOLOGIA „EU SUNT UN FULG DE ZĂPADĂ” , volum II

 


Tema: Iarna, Colide, Crăciun, Sărbătorile de iarnă - poezii, proză.

Proiectul face parte din programul de promovare al autorilor români contemporani, prin distribuirea volumelor la biblioteci din țară și străinătate.

Materialele, obligatoriu cu diacritice, vor cuprinde: numele și prenumele autorului, locul (și țara, dacă este cazul) în  care trăiește; o fotografie bust; un motto sau câteva gânduri(maxim 5 rânduri) pe temă; poezie sau proză; o adresă din România unde să fie expediat coletul cu lucrarea comandată, sau din străinătate - urmând a se plăti în plus taxele poștale pentru țara respectivă; numărul de telefon.

VARIANTA I – 5 pag. A.5 de material, 3 exemplare = 190 lei,

VARIANTA II – 8 pag.A.5 material, 4 exemplare = 240 lei

Taxa se achitată până la data de 10 noiembrie 2023

Materialul OBLIGATORIU cu diacritice, cambria – 12, spațiere la 1 rând, pe adresa de email: mari_x66@yahoo.com, se trimite până la data de 17 noiembrie 2023.

         Prețul include: corectare material de către persoane specializate, tehnoredactare, tipărire, taxă pentru concepție copertă, prețul exemplarele fiecărui autor, trimiterea lucrării spre autor, trimiterea spre  instituțiile de profil din țară și străinătate, exemplarele în plus pentru trimiterea spre biblioteci, consumabile ș.a

Prețul include expedierea coletului la o adresă din țară, prin Poșta Română. Cine dorește primirea prin curierat rapid va face această mențiune în materialul trimis și achită cu 10 lei mai puțin, plătind contravaloarea coletului ramburs la curier.

Plata se va face într-un cont ce va fi comunicat ulterior celor înscriși.

La antologie vor participa primii 20 de autori care răspund invitației, rezervând, în prealabil, unul dintre locuri.

Notă. Volumul poate fi un cadou pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Mariana MOGA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu