miercuri, 25 octombrie 2023

Ziua Armatei Române, marcată la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare

 

Ziua Armatei Române, marcată în fiecare an în data de 25 octombrie, a fost celebrată astăzi la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare, operă comemorativă dedicată militarilor români căzuți în bătăliile celui de-Al Doilea Război Mondial.

”Armata Română a fost întotdeauna un simbol al mândriei și al valorilor naționale, din rândurile căreia s-au ridicat oameni curajoși și dedicați, care au făcut față cu devotament provocărilor și responsabilităților care le-au fost încredințate. Gânduri de prețuire și recunoștință transmitem astăzi și spre ostașii români căzuți pentru țară, eroi care au demonstrat o loialitate neclintită față de patrie și s-au jertfit pentru binele comun.

Felicitări militarilor români pentru curajul și dedicarea lor. Vă mulțumim pentru serviciul neobosit pe care îl depuneți în slujba patriei”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

”Având convingerea că Armata României va continua să rămână un bastion al securității și un etalon al valorilor fundamentale pe care le reprezintă, transmit felicitări tuturor militarilor pentru curajul și dedicarea lor, le doresc să poarte cu cinste și demnitate uniforma militară și să continue să apere cu devotament țara noastră”, a declarat Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș.

Sursa MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu