miercuri, 25 octombrie 2023

Pompier pentru o zi!


 În cadrul săptămânii ”Școala Altfel” preșcolarii Grădiniței cu program prelungit Dăneștii Chioarului au avut privilegiul de a fi pompieri  pentru o zi. Spre bucuria acestora, mașina de pompieri a Echipei de pompieri voluntari Mireșu Mare a poposit la grădiniță și a fost prezentată de către viceprimarul comunei, dl. Gheorghe Tînc, fiu al satului.

În cadrul activității, preșcolarii au primit informații, pe înțelesul lor, despre regulile generale de prevenție în caz de incendiu și de prevenirea acestor evenimente nedorite.

Momentul cel mai îndrăgit de către  cei mici a fost când au urcat în autospecială și au văzut echipamentele și accesoriile sau când au purtat casca de pompier.

Nu în ultimul rând, dl. viceprimar le-a vorbit copiilor despre pompierii voluntari ai comunei și despre fapul că sunt Campioni Naționali, distincție primită de puțin timp.

Doamnele educatoare Larisa Ștef și Iulia Balaj au mulțumit autorităților locale, dl. viceprimar pentru sprijinul acordat acestei săptămâni  de ”Școala altfel” și implicit bunului mers al procesului instructiv-educativ!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu