vineri, 8 iunie 2012

Freedom House România lansează ediţia a XIV-a a Concursului Naţional "Tânărul Jurnalist al Anului 2011”


Freedom House România, alături de Ringier şi Vodafone România - sponsor fondator, anunţă lansarea celei de-a XIV-a ediţii a concursului "Tânărul Jurnalist al Anului”.

Concursul este adresat tinerilor jurnalişti (până în 35 ani) din întreaga ţară, care scriu în presa tipărită şi online.
 Înscrierile se pot face până pe  14 iunie, astfel (formularul de înscriere e ataşat):
  1. prin poştă: Freedom House România, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucureşti, cod poştal 021396
  2. prin e-mail:  freedomhouse@freedomhouse.ro
  3. Cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze un formular, disponibil pe www.freedomhouse.ro şi să includă, alături de acesta, 3 articole publicate în ediţii print sau online, în cursul anului 2011, fiecare însoţit de un scan sau o fotocopie şi de un link (după caz). În cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri de orice tip şi interviurile nu sunt eligibile. Candidaţii se pot înscrie la o singură secţiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au câştigat Marele Premiu în cadrul ediţiilor anterioare nu mai pot participa. Secţiunile celei de-a XIV-a ediţii a concursului sunt:
1. ACTUALITATE INTERNĂ/SOCIAL - susţinută de Vodafone România
2. TELECOM&GADGETS - susţinută de Vodafone România
3. FINANŢE - susţinută de UniCredit Ţiriac Bank
4. MEDIU/ECOLOGIE - susţinută de Eco-Rom Ambalaje
 Pentru fiecare secţiune, juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei, dar numai în cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte şi dezbateri). Participanţii se pot înscrie la maxim una din cele patru secţiuni.
 În luna iulie vor fi anunţaţi câştigătorii, în cadrul unei ceremonii de premiere preluată de partenerii media – TVR Info, Societatea Română de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociaţia Română de Monitorizare a Audienţelor (ARMA) şi Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).
 Persoană de contact:
Ramona Diaconu –Freedom House Romania
Adresa: Bd. Ferdinand, 125, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021-253.28.38
Mobil: 0740.089.253

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu