sâmbătă, 9 iunie 2012

Privim iar din faţa televizorului Campionatul European de Fotbal...

Dacă tot nu ne-am calificat la Euro 2012 să spunem care sunt echipele româneşti care în toamnă ne vor reprezenta în cupele europene şi vor încerca să îmbunătăţească coeficientul ţării noastre, pentru o participare directă a campioanei României în grupele Ligii Campionilor.
CFR Cluj-Napoca, câştigătoarea titlului anul acesta, va evolua în turul III preliminar, pe un tablou rezervat campioanelor dar vor întâlni adversari mai slabi cotaţi în clasamentul UEFA.
FC Vaslui, ocupanta locului II, va evolua tot în turul III preliminar dar pe un alt tablou, cu adversari puternici, din fotbalul dezvoltat, gen Spania, Germania, Anglia, Italia, Franţa, Portugalia.
Dinamo, câştigătoarea Cupei României 2012, va evolua în ultimul tur preliminar al Ligii Europa.
Steaua, ocupanta locului III în Liga I, va evolua în sezonul viitor al Ligii Europa în turul III preliminar şi va trebui să treacă două duble manşe pentru a accede în grupele Europa League.
Rapid Bucureşti, ocupanta locului IV în campionat va juca în turul II preliminar din Europa League.
Succes celor cinci echipe româneşti care ne reprezintă în Europa, în două competiţii unde dacă eşti bun se câştigă mulţi bani!Fotbaliştilor din "Liga lui Mitică de la brutărie" se aude?!
                                                               Gelu DRAGOŞ, membru APS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu