sâmbătă, 25 mai 2013

Campionii din 1993, invitați speciali la banchetul de final de sezon!


 Banchetul de final de sezon al echipei Știința Explorări i-a avut ca oaspeți de onoare, pe câțiva dintre componenții echipei care cucerea în 1993 titlul de campioană. Au răspuns cu bucurie invitației clubului, Stelică Grozav, Adrian Moroianu, Oliver Alexa, Virgil Onac, Sorin Pușcaș și Vasile Petrețchi, grupul de campioni fiind completat, bineînțeles, de cei care și azi slujesc culorile roșu și negru, Adrian Arbuzov, Marius Botea și Sorin Pop II. Nu au lipsit nici domnii Alexandru Lazăr și Ioan Trif, care în 1993 făceau parte din conducerea clubului, dar nici doctorul Ioan Roman.
Pentru prima dată în ultimii ani, festivitatea de final de sezon a voleibaliștilor băimăreni a fost onorată de toate oficialitățile județului și orașului. Prefectul Anton Rohian, vicepreședinții Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea și Emil Marinescu, dar și primarul Băii Mari Cătălin Cherecheș, i-au felicitat pe antrenori și jucători pentru rezultatele obținute. În plus, au promis că vor face demersuri, pentru ca Știința Explorări să beneficieze în continuare, de un sprijin financiar mai consistent din partea autorităților.
 Atmosfera generată de nostalgia vremurilor în care Explorări domina voleiul românesc, a fost contrabalansată, la acest banchet, de vivacitatea și veselia copiilor actualilor jucători.
Astfel, mai multe rânduri de generații, care fac parte din familia Știința Explorări, au petrecut o seară frumoasă, care a încheiat un sezon în care băimărenii și-au atins obiectivul și se pot pregări în liniște de vacanța de vară.

                                                                      Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu