sâmbătă, 25 mai 2013

RĂSPLATA TRUDEI PESTE TIMP!


 Stimate domnule profesor Dragoș Gelu,

 Dragi absolvenți ai Clasei a IV-a ai Şcolii din Mireșu Mare,

 Domnul profesor Dragoș Gelu, este un intelectual a cărui activitate școlară și activități  în cultura județului Maramureş sunt evidențiate atât în Clubul epigramistic ”Spinul” din Baia Mare, cât și în cadrul Ligii Scriitorilor Români, a Asociației Scriitorilor Baia Mare, a Cenaclului Scriitorilor "Petre Dulfu" din Satulung și mai ales el este omul care ne "culege" și scrie știrile culturale în circa cinci publicații electronice și obișnuite. Este un scriitor cu har și inițiativă, de scriitura dânsului ne folosim toți și ne bucurăm de frumoasele rezultate pe care le are.
     La cât mai multe promoții de oameni, cu adevărat, crescuți în spiritul muncii și al adevărului!
     Dragi elevi din Mireş, m-am adresat Domniilor voastre  considerându-vă absolvenți! 
   Unii pot fi supărați, că sunt acum între nimic și totul, dar deschiderile psihice ale dumneavoastră, o să vă pună probleme fiecăruia dinspre personalitățile care sunteți, și vă spun din propriile mele trăiri ce planuri mi-am făcut începând de la 10 ani și până la  adolescență. Mi-au fost corecte pentru toată viața și acelea le-am și împlinit. Asta înseamnă că dumneavoastră sunteți deja maturi în gândire și fapte și pentru asta mulțumiți dascălilor voștri.
   Am regretul că nu v-am putut vizita încă școala voastră impunătoare, v-am văzut doar în reviste, dar poate vom realiza cândva și acest lucru.
  Vă felicit pe toți, cu ocazia absolvirii, pentru minunata revistă realizată, care este o parte a muncii voastre de creație! 
Vă felicit pentru absolvirea Ciclului Primar Şcolar, urându-vă succese minunate în clasele ce urmează, și Nu-L uitaţi pe domnul Profesor Învățător Dragoş, care mi-ar fi plăcut să-l vedeți și dumneavoastră cu câtă emoție și dragoste povestea de clasa LUI.
      Să aveți sănătate, noroc și fericire, care să vă ajungă toată viața!
               Cu duioșie Toma G. Rocneanu   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu