vineri, 31 mai 2013

Gabi Tamaş se pregăteşte din greu pentru amicalul cu Trinidad Tobago, conform indicaţiilor date de nea Piţi!

 Internaţionalul român Gabi Tamaş a fost reţinut de Poliţie în această dimineaţă, după ce a provocat un scandal în zona bulevardului Iancu de Hunedoara din capitală.
Fotbalistul lui WBA a spart geamul unei scări de bloc, iar echipajele de poliţie au ajuns la locaţie în urma apelului făcut de un locatar la 112.  Martorii la eveniment susţin că Tamaş a agresat şi femeia de serviciu a imobilului, iar la sosirea oamenilor legii, acesta a susţinut că nu ştie cum a ajuns în acea zonă. A urcat până la etajul I şi s-a culcat pe jos!!!
    Locatarii blocului au povestit că jucătorul naţionalei române a reuşit în cele din urmă să intre în scară, după ce a spart geamurile uşii de la intrare, a urcat până la etajul I şi s-a culcat pe jos "ca o broască".
Aflat într-o stare avansată de ebrietate, aproape de comă alcoolică, fundaşul a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a da declaraţii.
    Surse din cadrul Poliţiei susţin că lui Tamaş i se va întocmi dosar penal pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice.
    "Fotbalistul Gabriel Tamaş era într-o stare avansată de ebrietate şi cred că era şi drogat. A spart uşa blocului al cărui administator sunt şi a agresat femeia de serviciu.  Reprezentanţi de la Circa 1 de Poliţie se află acum la locul faptei, unde atât eu, cât şi femeia de serviciu şi alţi locatari dăm declaraţii", a spus administratorul blocului pentru ProSport.
       Gabi Tamaş se numără printre jucătorii convocaţi de Victor Piţurcă pentru amicalul naţionalei cu Trinidad & Tobago.
      "Aşa e Tamaş... Când bea un şpiţ, se schimbă", spune Florin Manea, impresarul jucătorului, ca să mai îndulcească situaţia. Ce uită impresarul şi mai ales jucătorul român Gabriel Tamaş e faptul că el este un IDOL pentru tânăra generaţie iar aceste fapte îl descalifică pentru multă vreme în inimile noastre!
      Şi încă ceva, ce să aştepţi de la Tamaş când însuşi selecţionerul Victor Piţurcă  are un comportament dubios, de neurmat: pocherist, cu un copil dintr-o relaţie extraconjugală, inculpat în dosare de corupţie, etc

                                                                              Gelu DRAGOŞ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu