miercuri, 29 mai 2013

De ce nu vor extratereştrii să intre în contact cu pământenii?!

Extratereştrilor nu le place atitudinea omului faţă de propria lui planetă şi de aceea nu intră în contact cu pământenii, au explicat oamenii de ştiinţă ruşi de la Observatorul Pulkovo.
„Extratereştrii ne văd un fel de idioţi, nişte creaturi subdezvoltate”, afirmă, de exemplu, Serghei Smirnov. Faptul că ei nu au intrat în legătură cu noi denotă infantilismul „inteligenţei noastre cosmice”, crede specialistul rus.
     Întrebat, la o Conferinţă de presă, cum arată aceşti extratereştrii, Smirnov a afirmat, pe un ton cît se poate de serios, că marţienii cu siguranţă seamănă cu... fotbalistul rus Arshavin după antrenamentele lui din Marea Britanie. Omul de ştiinţă nu exclude, de asemenea, posibilitatea ca reprezentanţii altor planete să se fi separat de Terra cu „un fel de ecran special care protejează întreg Universul”. Un ecran care împiedică, de altfel, orice comunicare cu oamenii.
    În acelaşi timp, afirmă Smirnov, extratereştrii trimit avertismente locuitorilor altor planete, atrăgîndu-le atenţia că oamenii sunt periculoşi, iar toate cunoştintele care le vor fi încredinţate vor fi folosite pentru crearea de arme. Numeroşi ufologi consideră că Pământul le-a fost dat oamenilor în arendă, pînă când vor ajunge la nivelul unor stăpâni cu simţul răspunderii. Dacă oamenii nu vor reuşi însă să-şi demonstreze capacitatea de a evolua în direcţia indicată, extratereştrii îi vor distruge pentru a salva „casa”, adică Terra, mai scrie presa rusă.


                                                                                               C. Somesan

Un comentariu: