vineri, 5 mai 2017

INVITAŢIE - RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII



Dragi băimăreni,
Ne vom "răzbuna" în continuare pe voi, cu primul nostru film, "RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII: pălăria fatală și nazistul", ce va rula în minunatul dumneavoastră oraș, la respectabilul Cinematograf DACIA, până JOI 11 MAI, Anul Domnului 2017, zilnic DE LA ORELE 19:00! (La cererea publicului ;) )
E musai de spus că-i vorba de o producțiune 100% independentă și în același timp -probabil- primul film de epocă astfel făcut la noi!
Prețul unui bilet va fi de doar 7 lei. Bine de știut: durează 81 de minute.
O altă mențiune importantă: NU-i un film CU ȚIGANI (nu că ar fi ceva rău în asta, Doamne feri!), ci cu ROMÂNI, despre români!
Vă poftim să citiți în continuare SINOPSISUL și să vedeți un album FOTO, eventual să vizionați și un modest TRAILER (din fericire și esențial, filmul e mai bun decât trailerul, asta vă garantăm...!:;) ):

Răzbunarea țigăncii: Pălăria fatală și nazistul

Cluj, luna Cireșar, Anul Domnului 1940.
Undeva la marginea zidului vechii cetăți, o țigancă florăreasă, desigur vrăjitoare, are o viziune apocaliptică: nu peste mult timp, mii și mii de țigani din Ungaria și România vor fi uciși sau deportați. Se hotărăște să-și foloseacă degrabă puterile supranaturale. Din "instrumentarul" ei: trandafiri fermecați, pălării fatale și încă ceva, esențial, ce va rămâne nedezvăluit aici, pentru farmecul și misterul aventurii. Pentru urzeala ei, gitana are însă nevoie de doua gemene speciale: Maria si Aurelia.
Maria studiază actoria și își zice Mary, iar Aurelia e cârciumăreasă. Vrăjitoarea le atrage la ea și citindu-le pasiunile și dorințele, fricile și slăbiciunile, le folosește în jocul ei sofisticat și în același timp improvizat, având drept scop o simbolică răzbunare, în numele tuturor conaționalilor săi țigani, pentru toate nedreptățile pe care aceștia le-au îndurat și le vor mai îndura.
Planul ei rocambolesc include și un malefic agent al Siguranței Statului (carliste), un năzdrăvan fiu de pălărier, un cârciumar drăcos, un tânăr politician cam hăbăuc, un valet viril, precum și - complet neprăvăzut - doi cetățeni veșnic turmentați, aflați într-o permanenta căutare a "Nirvanei - Paradisul bețivilor", de care nu se poate nicicum scăpa. Ultimul - dar nu cel mai puțin important personaj prins în vârtejul gitanei - e un general nazist, atașat militar al Germaniei la București.

POZE:

TRAILER:

                                                                                            C.L.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu