vineri, 22 septembrie 2023

Concursul FORMIDABILII, ediția 2023


 Ne face deosebită plăcere să vă invităm la prima etapă a concursului interdisciplinar cu participare internațională Formidabilii, concurs ce se va desfășura în intervalul 20-24 noiembrie. (sau orice altă dată apropiată agreată de dvs.)

Data concursului: 20 - 24 noiembrie

Termen limită pentru înscrieri: 6 noiembrie.

 

Conținut pachet de premiere opțional:

  • revistă color + diplomă A4 + un cadou surpriză, la alegere (carte de colorat cu autocolante sau medalia Formidabilii sau jucărie) + concurs de creații plastice (opțional).

Preț pachet premiere: 16 LEI

Oferte Excepționale (discount-uri și alte cadouri surpriză):

  • 20 - 49 de pachete: 2 LEI discount + extra 1 LEU la plata în avans
  • 50 - 99 de pachete: 3 LEI discount + extra 1 LEU la plata în avans
  • peste 100 de pachete: 4 LEI discount + extra 1 LEU la plata în avans

Plata în avans: se poate realiza până la data de 23 octombrie, doar solicitându-ne în prealabil o factură proformă! (Vă rugăm să nu efectuați plăți fără factură emisă la această etapă!)

Conținut mapa profesorului: parteneriat educațional, adeverință coordonator (la fiecare 7 participanți) și organizator, adeverință evaluator și membru al comisiei de evaluare, posibilitatea publicării în volum cu ISBN, în mod gratuit (doar articole, teste de evaluare cu variante de răspuns, jocuri, activități, fără conținut de imagine).

Înscrierea la concurs: se poate face atât telefonic (0751025293), cât și prin email (clara.sindili@girafarafa.ro), sau chiar prin WhatsApp (0751025293). Ulterior, până în ziua în care sunt expediate coletele numărul pachetelor comandate se poate modifica, în limita locurilor disponibile.

Transport GRATUIT: la 15 pachete de premiere comandate beneficiați de transport gratuit, prin curier!

 

Mult succes în noul an școlar!

Echipa Formidabilii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu