vineri, 29 septembrie 2023

Prima ședință a Cenaclului Literar ”Artur Silvestru” al LSR, filiala Cluj


 Joi - 28.09.2023 a avut loc prima ședință a Cenaclului LITERAR ,,ARTUR SILVESTRI" al LIGII SCRIITORILOR din România -Filiala Cluj, în Sala Armelor de la Cercul Militar din Cluj Napoca, după o vacanță de două luni, ședință prezentată de distinsa scriitoare- prof. Voichița Pălăcean Vereș.

Distinsul președinte al Ligii - scriitor prof. Al. Florin Țene, a prezentat cartea ”MIHAELA CD și opera sa în opinia criticului literar AL. FLORIN ȚENE”, apărută în 2023 la prestigioasa editură Globart Universum din Montreal, Canada- senior editor fiind jurnalistul și omul de televiziune JOHNNY CIATLOS-DEAK.
Mai menționez, de asemenea (spicuind dintre publicațiile prezentate în cadrul ședinței) cartea ”Viața filozofului Petre Țuțea între realitate și poveste” de Al. Florin Țene și romanul scriitoarei Maria Someșan-,,O iubire de la răsărit până la apus" publicat și lansat recent de către editura Ecou Transilvan- editor Nadia Farcaș.
Mulțumesc pentru cărțile primite:

-doamnei Mihaela CD -CANADA-,,MIHAELA CD și opera sa în opinia criticului literar AL.Florin Țene";
-domnului Iulian Patca, președintele Filialei Cluj a Ligii Scriitorilor din România- ,,În liniștea unui popas"-volum de proză scurtă;
-poetului Ioan Avram-,,Petale de cuvinte"-poezii;

Felicitări și prețuire, tuturor!

Autor: Marieta COMAN









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu