vineri, 22 septembrie 2023

Oamenii lui Ciolacu prinși la furat. Președintele CJ Vaslui prins în flagrant delict de DNA – Șpagă de 1.25 milioane de lei

 


SURSE JUDICIARE CĂ PREȘEDINTELE CJ VASLUI - DUMITRU BUZATU -  AR FI FOST PRINS ÎN FLAGRANT DELICT DE CĂTRE ANCHETATORII DNA CÂND ÎNCASA O PRESUPUSĂ MITĂ DE 1.25 MILIOANE DE LEI.

Sursele afirmă  că banii ar fi fost găsiți în portbagajul mașinii oficialului local, după ce i-ar fi primit în incinta unui local pe care îl frecventa.

Astfel, s-a trecut la constatarea infracțiunii flagrante iar Buzatu ar fi fost preluat de către anchetatorii DNA și dus la audieri.

Sursele arătate afirmă faptul că dosarul ar fi unul stas, luare de mită pentru acordarea de contracte, fără  a putea preciza alte detalii.

Totodată sursele arătate spun că speța este instrumentată de către DNA Iași iar audierile vor avea loc la sediul Direcției Teritoriale.

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat la puțin timp după ce știrea a fost dezvăluită în presă.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format on-line și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid.

Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”

Cristian LAURENȚIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu