miercuri, 26 septembrie 2012

COMUNICAT ADR Nord-Vest Cluj Napoca


Manualul de Implementare REGIO, o iniţiativă a ADR Nord-Vest, la a treia versiune
                                                                                                                                 
 Acest material colecţionează atât expertiza în implementare, monitorizare şi verificare a proiectelor pe care Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a acumulat-o, ci şi experienţa pe care echipa a câştigat-o încercând să rezolve multiplele probleme care apar în orice proces de implementare a proiectelor de anvergura.
Manualul de Implementare REGIO, versiunea 3, readuce în atenţia beneficiarilor şi a persoanelor interesate, un stil mai aplicat, cu informaţii privind managementul proiectului, pregătirea cererilor de plata, informare şi publicitate, monitorizare şi raportare, păstrarea şi arhivarea documentelor, auditul proiectului, managementul riscului şi formularistica implementării are parte de explicaţii exhaustive în scopul completării cat mai facile.
Manualul este publicat pe prima pagina a www.nord-vest.ro, la adresa http://www.nord-vest.ro/Noutati-POR/Manualul-de-Implementare-REGIO-o-initiativa-a-ADR-Nord-Vest-la-a-treia-versiune--eID1317.html
Contact: Andreea Marcu, expert comunicare

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, tel. 0755777020, fax 0264 439222, www.nord-vest.ro, secretariat@nord-vest.ro, comunicare@nord-vest.ro, Sat Rădaia nr. 50, Baciu, judeţul Cluj

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu