joi, 27 septembrie 2012

Excursie religioasă în Bulgaria


Pe data de 7 octombrie 2012 va invitam intr-o calatorie plina de talc si de surprize dintre cele mai placute, pe teritoriul bulgaresc din apropierea  Dunarii.
Excursia va fi de o zi si pentru a ne putea bucura cat mai pe indelete de frumusetea locurilor pe care urmeaza sa le exploram impreuna, vom porni la drum dimineata devreme, de la ora 8:00.
Locul de intalnire va fi dealul Mitropoliei, unde vom urca pentru a cere binecuvantarea de drum bun si prielnic de la Sfantul Dimitrie Basarabov, inchinandu-ne sfintelor sale moaste adapostite aici.
Apoi vom porni, prima data, spre pestera din satul Basarabov, in care Sfantul a trait si s-a nevoit intru Hristos.
Dupa aceea, ne vom indrepta catre Ivanovo - un alt spatiu de o tulburatoare inaltime spirituala datorata sutelor de calugari si pustnici care si-au sapat aici numeroase chilii si biserici in piatra, transformand intreaga zona in loc de preaslavire a lui Dumnezeu.
Pentru pranz, vom poposi in fermecatoarea rezervatie naturala Rusenski Lom, unde vom face un picnic cu merdindele aduse de acasa de fiecare in parte (va recomand sa aveti chiar  si cate o paturica la voi, in caz ca vreti sa va bucurati putin si de razele soarelui). Dupa ce vom savura in tihna splendoarea acestui loc fascinant, vom porni catre cetatea medievala Cherven care ne va intampina binevoitoare cu umbra racoroasa a zidurilor ei ce pastreaza inca taine de demult.
Mai multe detalii despre fiecare obiectiv in parte gasiti mai jos. Pretul excursiei este de 120 de lei.  Pentru inscrieri va puteti adresa la office@atreiacafea.ro sau la numarul de telefon: 0746107106. Numarul de locuri este limitat!

Monica (Brânduşescu) Găitănaru
Psihoterapeut analist jungian
0746107106
atreiacafea.ro
http://psihologieanalitica.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu