joi, 27 septembrie 2012

Peste 10.000 de cărţi, puse în vânzare la prima ediţie a Salonului de Carte Bookfest Ardeal

Peste 10.000 de cărţi vor putea fi cumpărate la prima ediţie din Ardeal a Salonului de Carte Bookfest, care va avea loc în perioada 19 - 21 octombrie, la cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca.
Potrivit unui comunicat transmis, joi 27 septembrie, de organizatorii Salonului de Carte, cele mai importante edituri româneşti vor oferi clujenilor ocazia de a-şi achiziţiona titlurile preferate cu reduceri importante.
În cele trei zile cât va dura Salonul de Carte, respectiv 19, 20 şi 21 octombrie, peste zece mii de titluri, din peste 50 de domenii editoriale, îi vor aştepta pe vizitatori.
Preşedintele Asociaţiei Editorilor din România, Grigore Arsene (foto), organizatorul evenimentului, spune că iniţiativa ar putea contribui la consolidarea "dosarului de candidatură" a municipiului Cluj-Napoca pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în 2020.
"Îmi doresc ca această iniţiativă să contribuie la consolidarea dosarului de candidatură a municipiului Cluj-Napoca pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în 2020. Evenimentele culturale de anvergură au devenit o obişnuinţă pentru clujeni în ultimii ani, iar Bookfest apare astfel firesc, ca o contribuţie necesară la peisajul cultural clujean aflat în plin avânt", susţine Grigore Arsene.Preluare MEDIAFAX

                                                                  Cristian LAURENŢIU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu