marți, 27 noiembrie 2012

Declaraţii la finalul partidei pierdute de Ştiinţa Explorări Baia Mare


Radovan Gacic (antrenor principal Tomis Constanţa): Ne-am asteptat sa avem parte de un meci dificil, deoarece Baia Mare a jucat constant bine, in toate meciurile din acest campionat. Noi ne confruntam cu niste probleme de lot si sunt foarte fericit ca am castigat acest meci. Vrem sa batem si miercuri in Cupa Romaniei.
  Dan Borota (capitan Tomis Constanta)- foto -: A fost un meci dificil si suntem foarte fericiti ca am obtinut 3 puncte. A fost putin greu sa joc in fata fostei mele echipe, dar in acelasi timp a fost placut ca m-am reintalnit cu fostii mei coechipieri.
 Marius Botea (antrenor principal Stiinta Explorari): Am avut in fata noastra o echipa mai buna si ar fi trebuit sa jucam mult mai bine decat am facut-o, pentru a putea castiga meciul. Imi pare rau ca n-am avut nervul necesar, pentru a putea oferi o victorie suporterilor, carora le multumim ca au fost si azi alaturi de noi.
 Robert Ţuţea (capitan Stiinta Explorari): Nimic si nimeni nu este perfect, asa ca avenit si prima infrangere pentru noi. Viata merge mai departe si vom incerca sa batem sambata la Zalau. Le multumim suporterilor pentru incurajari si ii asteptam sa fie alaturi de noi si la celelate meciuri.
Dupa meciul Stiinta Explorari - Tomis 1-3, presedintele CS Stiinta, Gheorghe Mihai Bârlea, a vorbit pentru site-ul clubului, despre evolutia echipei si despre aspiratiile gruparii baimarene.
  - R: Cum apreciati evolutia echipei in meciul cu Tomis, care ne-a adus prima infrangere din acest campionat?
 Gh. M. Bârlea: Constanta are un lot puternic. Explorari a facut un joc bun si eu cred ca, daca ne mobilizam mai bine, am fi putut castiga. Au fost si 3-4 erori de arbitraj, care ne-au dezavantajat, lucru pe care l-am spus de altfel arbitrilor, dupa meci.
- R.: Cum caracterizati evolutia echipei, in etapele disputate pana acum?
 - Gh. M. Bârlea: Noi suntem acum in obiectiv, prin locul pe care il ocupam in clasament. Mult mai importante vor fi jocurile din play-off, care vor decide adevaratele ierarhii.
  - R.: Cum se descurca Stiinta Explorari, in aceasta perioada de criza financiara?
 - Gh. M. Bârlea: Daca am avea bani mai multi, am putea sa ne stabilim si obiective mai indraznete. Dar pot sa spun ca avem stabilitate financiara si un lot echilibrat, in care experienta unor jucatori ca Tutea se impleteste cu dorinta de afirmare a unor tineri de genul lui Vlad Cuciureanu, caruia ii prevad un viitor frumos in volei. Atmosfera este buna, iar echipa este ca o familie. Eu cred ca avem toate sansele sa ramanem o echipa reprezentativa pentru Maramureş si una de frunte în voleiul românesc.

                                                                  Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu