vineri, 23 noiembrie 2012

Volei. Un meci care nu trebuie ratat: Ştiinţa Explorări Baia Mare - CVM Tomis Constanţa


Stiinta Explorari va disputa luni de la ora 18, pe teren propriu, cel mai important meci din acest tur de campionat. Adversara baimarenilor va fi echipa CVM Tomis Constanta, una dintre cele doua reprezentante ale Romaniei in Liga Campionilor.
  Intalnirea care va inchide etapa a VIII-a, va aduce fata in fata cele mai in forma echipe ale momentului, Stiinta Explorari (locul 1) si Tomis Constanta (locul 2), care sunt departajate in fruntea clasamentului doar de setaveraj.
Meciul va fi arbitrat de clujenii Dan Buhatel si Nicolae Santa, ultimul inlocuindu-l in ultimul moment pe Nicolae Cristea, care fusese delagat initial de FRV la aceasta partida. Observator va fi Anghelus Cotoanta (Bucuresti), presedintele Comisiei Centrale de Arbitri.
 Tomis Constanta vine la Baia Mare, dupa doua rezultate excelente obtinute in Liga Campionilor, 3-0 si 2-3, cu Fenerbahce Istanbul, dar si dupa un neconvingator 3-2 pe teren propriu cu Phoenix Simleu Silvaniei, in campionat.
Tomis s-a despartit recent de bulgarul Vladislav Ivanov, care a fost inlocuit pe postul de libero de Marko Samardzic (Serbia). Acesta nu are drept de joc in campionat in tur, dar Tomis il mai are la dispozitie pe veteranul Razvan Tanasescu, care va fi folosit probabil pe postul de libero, in ultimele etape ale turului.
 Din lotul oaspetilor fac parte doi jucatori lansati in voleiul romanesc de Stiinta Explorari, Dan Borota (fostul capitan al echipei) si Andrei Laza.
 Jucatorii baimareni nu au probleme de sanatate si sunt hotarati sa dea totul pe teren luni, pentru a se ridica la inaltimea adversarilor. La fel cum s-a intamplat la ultimele jocuri de pe teren propriu, baimarenii mizeaza pe sprijinul suporterilor, care au avut un rol decisiv la succesele obtinute de elevii antrenorilor Marius Botea si Sorin Pop, in acest sezon.
 Intrarea spectatorilor este liberă!
 Celelate meciuri ale etapei a VIII-a se vor disputa sambata, dupa urmatorul program:
  - Dinamo Bucureşti - Universitatea Cluj Napoca (ora 17)
- Unirea Dej - VCM LPS Piatra Neamt (ora 17)
 - Steaua - SCMU Craiova (ora 17)
   - Phoenix Simleu Silvaniei - Remat Zalau (ora 18)

                                                                         Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu