luni, 27 noiembrie 2017

Liga 1: FCSB pierde la Astra şi cred că Edi Iordănescu va deveni un mare antrenor



Ca suporter al lui Dinamo, mă gândeam că FCSB nu va avea probleme la Giurgiu! Aşa mă gândeam eu! Numai că băieţii lui Edi Iordănescu au jucat fotbal şi au învins cu 2-0, FCSB înregistrând al treilea eşec consecutiv!
    Golurile au fost marcate de un mare fotbalist în devenire, rapidistul Alexandru Ioniţă, respectiv Abang spre finalul partidei, aşa, ca să răsucească şi mai mult cuţitul imaginar în orgoliul lui Gigi Becali!
Trupa lui "nea Jiji" se îndepărtează puţin câte puţin de CFR 1907 Cluj Napoca spre liniştea lui Dan Petrescu, spre bucuria preşedintelui băimărean Iuliu Mureşan şi înspre extazul suporterilor clujeni!
Oricum, a fost încă un meci slab făcut de elevii lui Nicolae Dică, dar fiind sincer cu echipele reprezentative ale Bucureştiului,  nici Dinamo nu m-a convins, motiv pentru care nu voi scrie nici un cuvânt, cu toate că Miriuţă este de-al meu!
 Trebuie remarcat revenirea în fotbalul Ligii 1 a bistriţeanului Lucian Sânmărtean. Pentru el, o să mă uit la meciurile Voluntariului, fie pe Look TV sau Digi TV, comentariile duale fiind la ambele posturi sportive la fel de proaste! Doamne, ce mult ne lipseşti Cristian Ţopescu!


                                                                        Gelu Dragoş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu