miercuri, 22 noiembrie 2017

Competiția "Let's Get Green!" numără 520 de școli romanesti


Ne bucurăm să revenim cu vești bune! Competiția "Let's Get Green!" numără 520 de școli admise, Trashhack, hackathonul celor care vor să curețe planeta cu ajutorul liniilor de cod, urmează să aibă loc pe 25 noiembrie, iar noi te așteptăm în echipa noastră, fie ca voluntar, fie pe unul din posturile disponibile! Let's do it! 




"Let's Get Green!" trece în etapa următoare
Lista școlilor admise este publică și disponibilă aici. Vă mulțumim tuturor pentru interesul manifestat și pentru dorința de a aduce educația ecologică cât mai aproape de profesori, elevi și părinții acestora. Cursa pentru un viitor verde a pornit la turație maximă!

În total, din cele peste 700 de școli înscrise, 520 au fost admise în program. Ne bucură peste măsură să vedem județe cu un număr record de școli participante: 31 în Iași, 20 în județul Ilfov. Programul continuă cu ABC Eco pentru profesori, în care profesorii vor fi formați pentru a putea ține cursurile de ecologie pentru elevi și părinții accestora. Iată, mai jos, un infografic cu dispersia școlilor participante pe județe. Mai multe detalii aici.
Poți urmări competiția în timp real, pe www.letsgetgreen.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu