miercuri, 29 noiembrie 2017

România – plantație americană. De-asta e necesară o ieșire masivă în stradă !!!

 Departamentul de Stat al SUA are impresia că se adresează vechilului său de pe plantația România. De-asta este autoritar, arogant, surd la regulile diplomației și indiferent la adevăr. Auzi tu, să dai ordine Parlamentului României să nu voteze niște legi necesare! Și nu oricum, ci pornind de la un set de minciuni propagandistice atât de străvezii încât, ignorându-le, te dovedești nu neinformat, nu indus în eroare, ci, de-a dreptul, trișor de meserie.



Departamentului de Stat al SUA ar trebui confruntat direct cu poporul român. Cu cel adevărat, nu cu impostori precum Monica Macovei și Cristina Guseth care vorbesc în numele lui fără nicio legitimitate. A, că americanii nu-l bagă în seamă pe adevăratul popor român? Nu-i nimic! Să-i obligăm! Să le sară el în ochi dacă ei întorc capul!
Ia să avem, duminică de duminică, 100 000 de români pe străzile țării, protestând împotriva statului paralel (personificat de Laura Kovesi, Augustin Lazăr, generalul Dumbravă, procurorii Portocală și Veverița, Ambasadorul SUA la București etc. etc. etc. – cine i-a votat pe ăștia, drace care ne porți sâmbetele, pe cine reprezintă ei?), cerând adoptarea în regim de urgență a noilor legi ale justiției și, mai ales, adoptarea legii răspunderii magistraților, somând ferm SUA să stea în banca ei, să nu-și mai depășească atribuțiile, să le respecte Constituția și demnitatea națională!
Eu nu spun, precum Codrin Ștefănescu,  500 000 sau 1 000 000 de susținători, în stradă, ai acestor cauze! Doar 100 000, în toată țara. Atât! E suficient! Acolo unde tefeliștii + sindicatele + partidele de opoziție au scos „n” protestatari, PSD să scoată „2n”!
Vorbesc Klaus Iohannis și Ludovic Orban despre „ciuma roșie” și „penalul Dragnea”?  Ne recită, triumfători, din mesajul ofensator al Departamentului de Stat al SUA? Să li se dea replica, de îndată, de către această mulțime de oameni scandând, la puterea a doua, despre „plagiatul lui Kovesi”, „sufrageria lui Oprea”, „casele lui Iohannis”, „dosarele penale făcute de SRI”, „intervenționismul de tip sclavagist al SUA” etc.!
Sare ambasadorul Klemm să o susțină pe Kovesi în pofida tuturor acuzațiilor oribile, pe care, după atâtea dovezi produse în spațiul public, nu le mai contestă nimeni? Să fie deîndată pancartizat la braț cu Portocală și sărutându-se pe gură cu Soros.
Ș.a.m.d., ș.a.m.d.!
De-asta e necesară o ieșire masivă în stradă a celor care nu mai suportă statul paralel! Ca să fie strigate din 100 000 de piepturi adevăruri revoltătoare despre exponenții acestui stat paralel, adevăruri care, altfel, nu sunt cu niciun chip lăsate să ajungă la urechile celor care contează.
Și mai este necesară această replică de mase, pentru a fi repus în drepturi adevărul electoral: cei 50 000 de tefeliști care par a ne fi acaparat duminicile cu lozincile lor zgomotoase, revanșarde și finanțate cu ce bani?, nu reprezintă în niciun fel România majoritară.  Ei reprezintă doar un procent sever minoritar la nivel de țară, iar acest lucru trebuie să se redemonstreze de către majoritate clar, periodic, exact prin mijloacele folosite de cei care o șicanează.
Dacă nu, aparențele vor căpăta forță de adevăr. Manipularea va înlocui informarea corectă. Iar Departamentul de Stat al SUA ne va anunța în curând că, din rațiuni de parteneriat strategic, articolul 1 din Constituție „Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil” va trebui abrogat.
Cine a mai văzut plantații suverane și independente?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu