joi, 23 noiembrie 2017

Simona Halep premiată de APSR-ul de 90 de ani !



 Asociaţia Presei Sportive din România,  s-a aflat în preajma ceasului aniversar, la 90 de ani de la momentul înfiinţării, petrecut în 1927.
Cu acest prilej deosebit, Consiliul APSR  în parteneriat cu COSR, a organizat GALA APS 90, eveniment de ţinută care s-a desfăşurat miercuri, 22 noiembrie, ora 19.00, în sala mare a Ateneului Român.
Alături de gazetarii sportivi, membrii APSR au fost premiaţi cele mai însemnate personalităţi ale sportului românesc: Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi, Simona Halep, Horia Tecău, Cristian Ţopescu, ş.a.
Din păcate, sportul maramureşean este în cădere liberă şi presa locală resimte acest lucru. De când „Domnul BASORELIEF” adică prof. Ion P. Pop de la „Graiul Maramureşului” s-a retras din funcţia de preşedinte şi membru activ (datorită vârstei şi bolii Domniei sale) şi Asociaţia Presei Sportive Maramureş a început să aibă tot mai puţini membri şi să deviină INEXISTENTĂ în această asociaţie (unii s-au înscris în APS doar să beneficieze de gratuitate la anumite meciuri, în ţară şi străinătate, şi nu-i puţin lucru, iar de scris au „mâzgălit” doar pe pagina lor de facebook) motiv pentru care, foştii membri APSR din Maramureş din directoratul lui Octavian Vintilă - zâmbesc amarnic. Despre actualul preşedinte Dumitru Graur, cu gânduri monarhice dar concepţie republicană şi ...”Mitică” cu o altă ocazie!


                                                                                C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu