luni, 20 noiembrie 2017

ACCIDENT: Cinci răniți după ce o autobasculantă s-a răsturnat pe un autoturism


  Un accident grav cu 5 victime a avut loc azi, la orele amiezii, în Tăuții Măgherăuș. Totul din cauza unei manevre imprudente a șoferului unei autobasculante. A intrat în balans, a acroșat o autospecială care circula din sens opus și s-a răsturnat apoi pe un autoturism.
Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură și când au ieșit în drum, au văzut un morman de nisip în mijlocul drumului și mai mulți oameni răniți.
”S-a agățat și a intrat în balans și s-a răsturnat”, a spus un bărbat.
”Eram la televizor, am auzit o bubuitură și am ieșit afară. I-am văzut pe cei din mașină accidentați, i-au scos afară, i-au trimis cu salvările la spital, din cauza derapajului s-a întâmplat toată treaba”, a spus un alt bărbat.
 La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers mai bine de două ore.
„Din primele cercetări, se pare că evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei manevre imprudente a conducătorului autospecialei marca DAF care a părăsit carosabilul prin partea dreaptă, a intrat pe acostament, a intrat în balans după care a acroșat o autospecializată marca MAN care circula din sens opus, după care s-a răsturnat pe autoturismul marca Dacia Logan”, a declarat subinspectorul Vasile Belea, de la Serviciul Rutier Maramureș.
”În urma accidentului au rezultat cinci victime, neîncarcerate, care au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și ale Ambulanței prezente la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Alexa-Gonczi.
Traficul a fost reluat pe DN 1C în jurul orei 15:40.

Autor: Oana Dulf

Sursa: Maramedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu