duminică, 11 februarie 2018

Volei masculin. Știința Explorări Baia Mare - LMV Tricolorul Ploiești 0-3!

La un moment dat s-a spus că jucătorii

băimăreni neluându-şi banii au jucat la pariu ca să-şi întreţină familia (urât gest, dacă e adevărat) şi că vor pierde în trei seturi cu Arcadia Galaţi, cea mai slabă echipă din Liga I. Azi ,datorită orgoliilor, avem două echipe în prima ligă, dar tot fără bani sunt voleibaliştii băimăreni uitaţi şi de către marele primar Cătălin Cherecheş. Prahovenii de la Tricolorul au fost net superiori! Îmi aminteşte de faptul că marea echipă de fotbal PETROLUL cu Adi Mutu în teren şi Cosmin Contra pe banca tehnică e acum undeva în liga 3. Ploieştenii investiseră electoral doar în fotbal! Nu e cazul cu Explorări! E clar că avem antrenori buni, puşi pe viaţă la echipa noastră, dar mă întreb, n-ar fi cazul să mai câştigăm câte un meci pe bune?! Fac pariu că Explorări Baia Mare termină pe...5! Ca de obicei!GDL
P.S. Atunci, te întrebi,dacă au fost 108 spectatori, sponsorii sunt serioşi când investesc într-o echipă plictisită /lamentabilă/laşă/ruşinoasă şi fără suporteri, adică esenţa sportului de performanţă!?!
    Știința Explorări Baia Mare - LMV Tricolorul Ploiești 0-3 (-12, -17, -23)
  
 Explorări: Râpeanu 1p, Negrean 1p, Țuțea 8p, Nagy 3p, Lupu 8p (2 blocaje, un serviciu as), Mocanu 5p, Popovici (libero). Au mai jucat: Florea, Socaciu 4p și Butnaru. Antrenor: Sorin Pop.
    Tricolorul: Carrasco 3p (2 blocaje), Lică 17p (2 blocaje, 2 servicii as), Dushkov 7p (2 servicii as), Bissette 7p (3 blocaje, un serviciu as), Jorna 11p (un blocaj), B. Olteanu 12p (2 servicii as), Kroiss (libero). A mai jucat: Kullo. Antrenori: Sergiu Stancu și Răzvan Constantinescu.
    Au arbitrat: Cornel Gorban și Ioan Bârsan (Iași). Observator FRV: Mihai Ioanovici (Brașov).
    Evoluția scorului:
    - setul I
    2-4, 4-8. 5-12, 6-16, 7-20, 12-25;
    - setul II
    2-0, 2-5, 6-8, 8-12, 11-16, 13-20, 17-25;
    - setul III
    2-4, 6-8, 11-11, 16-15, 21-20, 23-25.
    Victorie logică obținută de LMV Tricolorul pe terenul Științei Explorări, în etapa a 19-a a campionatului Diviziei A1 de volei masculin.
    Avertizați de victoria băimărenilor în fața ASrcadei Galați, ploieștenii nu și-au asumat niciun risc și au jucat la capacitate maximă de la prima până la ultima minge.
    Oaspeții au servit excelent și, cel puțin în primele două seturi, i-au pus în mare dificultate pe băimăreni cu execuțiile lor.
    Explorări a reușit să echilibreze jocul abia în setul 3, când a revenit de la scorul de 11-14, la 15-14. În continuare s-a mers, punct cu punct, până la scorul de 21-20. Până la urmă însă ploieștenii și-au impus punctul de vedere și au câștigat setul cu 25-23.
    Chiar dacă au pierdut net acest joc, băimărenii au realizat faza meciului. În setul 3, la scorul de 20-20, ridicătorul Liviu Râpeanu a punctat printr-un atac din linia a doua, în condițiile în care a avut în față un blocaj format din trei adversari.
    Conform programării inițiale, acest meci ar fi trebuit să se dispute la Ploiești, însă cele două formații au convenit să inverseze locul de desfășurare al partidelor din tur și retur.
    Sergiu Stancu (antrenor princ. LMV Tricolorul Ploiești): Suntem bucuroși pentru această victorie. Aici au pierdut SCMU Craiova și Arcada Galați, așa că cele trei puncte câștigate sunt foarte prețioase pentru noi.
    Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): Am pierdut în fața unei echipe foarte valoroase, care a jucat cu o mare determinare. Din păcate nu am fost prea încrezători în șansele noastre la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu