sâmbătă, 28 septembrie 2024

Banca lui Dan Petrescu se clatină?!


Fanii CFR Cluj Napoca au răbufnit aseară, 28 septembrie, la adresa lui Dan Petrescu după înfrângerea binemeritată cu Politehnica Iași: ”Demisia, demisia!”

Trebuie să recunoaștem franc, CFR Cluj Napoca a jucat prost. A meritat să piardă. Arădenii au deschis scorul în minutul 12, prin Vali Costache, dar clujenii au egalat imediat după pauză prin Panagiotis Tachtsidis. Omondi a marcat pentru 2-1 în minutul 74, iar Kadiri a dus scorul la 3-1 în minutul 78.

Deși a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii clujeni sezonul trecut, când Andrea Mandorlini și Adrian Mutu nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor din Gruia, fanii lui CFR Cluj Napoca nu l-au iertat pe Dan Petrescu. Poate și datorită slabelor prestații în cupele europene. După cel de-al treilea gol al celor de la UTA Arad, atunci când Kadiri l-a lobat pe Mihai Popa în minutul 78, suporterii clujeni au început să strige ”Demisia, demisia”, un mesaj direct pentru antrenorul Dan Petrescu.

Tehnicianului nu i-a venit să creadă ce se întâmplă pe teren și în tribune și a rămas nemișcat în zona băncii de rezerve, fără să se agite și înjure, cum îi este obiceiul.

Cristi SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu