duminică, 8 septembrie 2024

Invitație literară

 

Stimați prieteni, colegi și colaboratori,
Activitățile culturale sunt orientate spre stimularea cunoaşterii, creativităţii, dezvoltării şi exersării deprinderilor practice și literare. Participanții își comunică emoțiile, gândurile și perspectivele unice, procesul creativ favorizând autodescoperirea și dezvoltarea identității personale. Acesta este motivul pentru care am înființat Gruparea literară „De amicitia” în cadrul căreia am demarat mai multe proiecte ce favorizează creșterea personală, sporesc încrederea în sine și promovează un sentiment de realizare și competență.
Astfel în perioada 11-15 septembrie 2024 are loc Tabăra prieteniei literare „De amicitia”, cu un program bine stabilit: conferințe, lansări de carte, întâlniri între participanți și oamenii de cultură din zonă sau tineri, concursuri de creație, donație de carte etc., unde participă membri ai Uniunii Scriitorilor din România, Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, Ligii Scriitorilor din România și a altor organizații de profil, veniți din țară și străinătate. De data aceasta, Bucovina.
Totodată vă invităm la o întâlnire de suflet, vineri 13 septembrie 2024, la Biblioteca Municipală din Câmpulung Moldovenesc.
Vă așteptăm cu drag!

Mariana MOGA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu