marți, 30 octombrie 2012

Gala APS 85


Asociatia Presei Sportive din Romania organizeaza azi, 31 octombrie 2012 un Spectacol de Gala la Ateneul Roman, spre a sarbatori cum se cuvine implinirea a 85 de ani de existenta. La evenimentul mai-sus mentionat vor participa Altetele lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu (reamintim ca APS se afla sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei), carora le va fi oferit un tablou filatelic special conceput pentru aceasta aniversare. O alta premiere va viza persoana Primului Ministru Victor Ponta, in semn de apreciere pentru interesul pe care-l arata problemelor sportului romanesc.  
La acest spectacol vor fi de asemenea prezenti, alaturi de gazetarii sportivi, o serie de nume mari ale sportului romanesc, precum Gabriela Szabo, Gh. Hagi, Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Iolanda Balas, Octavian Bellu, Carmen Tocala (presedinte ANST), Octavian Morariu (presedinte COSR) si inca foarte multe alte asemenea personalitati marcante. Este invitat de asemenea  dl. Gianni Merlo, Presedintele Asociatiei Internationale a Presei Sportive (AIPS).
La Spectacolul  “Gala APS 85" si-au anuntat prezenta si dorinta de a se manifesta o serie de artisti foarte cunoscuti, incepind cu Corul si Camerata Regala, Fanfara reprezentativa a Armatei si altii, intreg evenimentul fiind transmis pe postul de televiziune Dolce Sport. In incheiere in holul mare al Ateneului va fi organizat un cocktail, in cadrul careia vom avea ocazia sa ciocnim cu totii un pahar de sampanie.
In numele Asociatiei Presei Sportive imi face o deosebita placere sa  ii invit pe aceasta cale la Gala pe toti gazetarii sportivi, rugindu-i sa participe la acest eveniment, eventual alaturi de inca o persoana apropiata. Intrarea se va face pe baza simplei legitimatii de ziarist sportiv. Tinuta (impusa de prezenta Altetelor Lor Regale): black tie pentru barbati; rochie de cocktail pentru doamne.

                                                           Va astept cu drag,
                                              Dumitru Graur,
                                              Presedinte APS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu