vineri, 12 octombrie 2012

La mulţi ani Dana şi Cristian Pauşeniuc!


 Unul dintre bunii mei prieteni este ziaristul sportiv Mircea Pauşeniuc, membru APS din România de ani buni, din prospera comună Fărcaşa. Am aflat din rubrica „Basorelief” a domnului profesor Ion P. Pop, că cei doi gemeni ai prietenului meu Mircea, împlinesc azi, 12 octombrie, când mustul încă „musteşte”, o vârstă minunată, adică 20 de ani! O vârstă ideală pentru a-ţi dori multe şi a le duce la îndeplinire cu seriozitate, muncă şi perseverenţă!
    Poate că n-aş fi scris aceste rânduri dacă nu aş fi ştiut că Dana este un fotbalist excelent, că actualmente după un an de asistenţă socială la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, adică fosta Universitate de Nord Baia Mare, acum continuă studiile liceale la Şcoala postliceeală „Spiru Haret” în specializarea „Kinetoterapie”, dar că în paralel lucrează la un cabinet de avocatură, ca să fie, ca şi în „dreptunghiul verde” stăpână pe picioarele ei. Am aflat, cu greu, de la tatăl ei că doreşte să se întoarcă din nou la echipa de Liga I, Independenţa Baia Mare, de unde a plecat în calitate de... titular şi ...golgeter al echipei! Lipsa ei şi a prietenei sale cea mai bună, Cristina Peride, se vede de la distanţă...
  Cristian, este student în anul doi la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, specializarea „Geografia Turismului”, este şi el fotbalist în judeţeană la „Eaton” Fărcaşa şi speră la terminarea facultăţii să dezvolte o afacere în domeniul turismului la el acasă! Păi, Fărcaşa-i "fruncea", nu?!
        La mulţi ani Dana şi Cristi, împlinirea tuturor năzuinţelor voastre şi ale harnicilor voştri părinţi!

                                                                         Gelu DRAGOŞ

                                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu