marți, 24 octombrie 2017

Dr. Pavel Chirilă vine în Baia Mare: Maramureșenii sunt invitați la conferința despre conceptul de medicină creştină


Asociaţia „Maramureş pentru Viaţă şi Familie”  în parteneriat cu Coaliţia pentru Familie şi Centrul Universitar Nord Baia Mare, organizează joi, 26 octombrie, de la ora 17, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare de pe strada Victor Babeş nr.62 A, conferinţa „Cât de vechi sau cât de nou este conceptul de medicină creştină?”, susţinută de prof.dr. Pavel Chirilă.
Doctorul Pavel Chirilă este cunoscut pentru faptul că după 1989 a reuşit să construiască mai multe instituţii importante: de la Spitalul creştin Christiana din Bucureşti până la Şcoala Postliceală Sanitară cu acelaşi nume, o clinică de tratamente naturiste, Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”.
De asemenea, e autor sau coautor al mai multor cărţi: "Meditaţie la medicina biblică", "Introducere în medicina pastorală", "Alimentaţia echilibrată a omului sănătos - principiile dietei naturiste", "Teologie socială". Dr. Pavel Chirilă s-a născut în Slatina Nera (judeţul Caraş Severin) şi a ales să ducă lupta împotriva cancerului, învăţându-i pe oameni cum să evite obiceiurile proaste ce ar putea duce la declanşarea acestei boli, dar şi ajutând cu sfaturi pe cei care trec prin momentele dificile create de această afecţiune. Aşa a ales ca la mănăstirea de la Slatina Nera, ctitorită de el, să ridice şi o clinică de recuperare oncologică.

Sursa MaraMEDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu