miercuri, 31 octombrie 2018

Ceartă violentă în şedinţa Camerei Deputaţilor!


 Liderul PSD Liviu Dragnea a fost aproape să se ia la bătaie cu colegul său de partid, Marcel Ciolacu, aflat în grupul „puciştilor“. Informaţia a fost publicată iniţial de Digi 24, iar surse politice au detaliat episodul pentru „Adevărul“. Disputa a avut loc la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Ulterior, Liviu Dragnea şi-a vărsat nervii pe jurnalişti. „La finalul şedinţei, când ne-am ridicat de pe scaune, Liviu Dragnea a început să se certe violent cu Marcel Ciolacu. Au ţinut-o aşa până la ieşirea din sală. Nu s-a auzit dacă s-au înjrat sau nu, dar discuţia a fost extrem de aprinsă. Au gesticulat mult. Nu s-a băgat nici un deputat PSD să-i despartă“, a relatat unul dintre deputaţii prezenţi la şedinţa Biroului Permananet al Camerei Deputaţilor. pentru Adevărul.
 Deputatul Marcel Ciolacu face parte din grupul „puciştilor“ din PSD, fiind unul dintre apropiaţii fostului premier Mihai Tudose. Ciolacu şi Tudose au semnat scrisoarea anti-Dragnea alături de Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu. 
După cearta cu Ciolacu, Drganea şi-a vărsat nervii pe jurnalişti. Liderul PSD a fost extrem de agresiv cu jurnaliştii acreditaţi la Parlament, în condiţiile în care presa n-a făcut altceva decât să-i facă poze şi să-i pună întrebări despre un proiect care i-ar permite să facă puşcărie în sufragerie. „Hai în baie cu mine! Hai în baie, că-ţi ies poze ca lumea acolo. Ce dracu!“, i-a spus, agresiv, Liviu Dragnea unui jurnalist. 
Liderul PSD a mai avut o reacţie dură, după ce a fost întrebat despre proiectul de lege referitor la executarea pedepselor acasă. „Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară? Că m-am enervat. M-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta?! Pe ei nu îi întrebaţi?! M-am săturat. Orice lege mă favorizează pe mine. Sunt şi eu om şi mi-ajunge. M-am săturat“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are de lege adoptată de Senat privind puşcăria în sufrageria, de care ar beneficia persoanele cu condamnate cu executare la maximum cinci ani de închisoare. „Vorbiţi cu Iohannis şi cu haştagiştii să mă împuşte. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securismul. Toate prostiile mă întrebaţi dacă mă avantajează pe mine?! Cu ce dracuţ să mă ajute?! Că mi-au distrus viaţa. De câteva luni de zile nu se mai ocupă DNA-ul decât de astea. Încă am dreptul să judec aceste decizii“, a continuat liderul PSD.


Sursa: Adevărul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu