luni, 29 octombrie 2018

MĂRTURISIRE DE DINAMOVIST

După cum ne arată tânărul dinamovist (care nici nu stie cum il cheamă) DINAMO BUCUREŞTI, echipa care de-a lungul timpului a fost echipa în care au evoluat celebritati române ale balonului precum: Florea Dumitrache, 
Mircea Lucescu, Gigi Multescu, Costel Orac, Dudu Georgescu, Cornel Talnar, Gigi Tulba, Cornel Rednic, Ioan Andone, Alexandru Nicolae, Ion Marin, Cornel DINU, Adi Mutu, Gabi Torje, Florin Bratu, Oneata Augustin, Danut Lupu, Ionut Lupescu, Alexandru Custov,  si atatia fotbalisti de care m-am indragostit pentru ceea ce faceau pe teren.  Raman alaturi de Dinamo si in Liga a II., daca se va intampla lucrul acesta, dar nu inteleg ziaristii sportivi care-i dau atata importantă lui Nistor, un pitic ca si caracter, un mercenar al fotbalului actual.
 Apoi, sunt dezamagit de Badea, de actualul patron,  Negoita, care NU ARE NICIODATĂ TREABĂ CU DINAMOVIŞTII ADEVĂRATI! La el este un business, la noi este ALTCEVA! S-a luat şi Negoiţă (PROST şi NEINSPIRAT) după naşul  lui Borcea Butelie (care are psiholog personal în momentul de faţă)  si "mister" Negoita! Uite de ce FCSB e zero in inima mea, pentru ca Steaua a fost jucaria lui Gheorghe Becali după ce luase Cupa Campionilor Europeni în 1986! Revin şi spun, Dinamo este spirit, este echipa copilariei si adolescentei mele si nu accept sa fiu mintit la 52 de ani ca Dinamo va fi campioana! Dinamo nu va fi campioana in viitorii ani daca nu va avea patroni puternici sau daca nu va scapa de persoane dubioase gen... REPET!  DINAMO RAMANE IN INIMA MEA!!!
Să te ajute Dumnezeu Mircea Rednic din Glodul Sălajului, OM ÎNŢELEPT şi DINAMOVIST ADEVĂRAT, care trebuie sa dai si tu ce ti-a dat Dinamo cândva: faimă, strălucire, putere! Doamne Ajută Dinamo! Doamne ajută-ne pe noi dinamoviştii adevărati! Ca astazi suntem tare suparati!
                                   

                          Gelu Dragoş, membru UZPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu