joi, 25 octombrie 2018

Comunicat de presă

24.10.2018

                            Discutii pe baza celebrului Ordin al Ministrului Transporturilor

            Ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, a avut loc ședința Comisiilor reunite de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților și Senat cu ministrul transporturilor, întâlnire solicitată și convenită în urma adresei transmise de către conducerea Comisia de transporturi din Camera Deputaților.
            În cadrul acestei ședințe a avut loc un schimb de opinii pe marginea Proiectului de Ordin pentru modificarea și completarea  normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea și efectuarea transporturilor rutiere și a activităților conexe stabilite prin Ordinul ministrului transporturilor și infrastructurii nr. 980/2011.
            ”În urma  discuțiilor purtate,  ministrul a decis revizuirea Ordinului aflat în dezbatere publică, atât în cazul condițiilor tehnice, cât a experienței similare din acest domeniu, urmând ca în cel mai scurt timp să fie publicată o nouă variantă a Ordinului.  Doresc să îmi exprim mulțumirea pentru deschidere și disponibilitatea la dialog a domnului ministru și sper ca acestă discuție să fie una benefică pentru piața transporturilor din România, atât în privința publicului călător, cât și a transportatorilor care desfășoară această activitate”, a declarat deputatul.


           

Cabinetul deputatului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu