duminică, 27 august 2023

Cornel Udrea: ”România nu mai are aer!”

 

În această dimineață ( 27 august 2023) la orele 3,30, la ieșirea din Sântimbru (județul  Alba) un tânăr de 19 ani, intră cu mașina într-un grup de tineri: 3 morți. Avea o alcoolemie de 1,06 mg/ l, deci rupt de beat.

Un lucru îmbucurător, o rază de speranță pentru tinerii noștri: nu consumase droguri ! Și nici nu avea mașină de fițe, merțan decalotabil...

La Crevedia un fost om și manipulant, lucra la alimentarea cu gaz a unei cisterne, cu țigara în gură. Am văzut la televizor: 3000 de oameni evacuați, 39 de pompieri răniți, dar sunt și morți, și arși grav.

Se pare că a mai fost  și un incendiu, serios, în jud. Dâmbovița.

S-a mai descoperit un azil-coșciug, chiar în București, cu 25 de bătrâni în profundă mizerie fiziologică. Azilul fusese închis.

Frații din Voluntari, iubitori de oameni bătrâni, nu se mai află în arest la nenea Statu' român, ci în arest la domiciliu. Așa a gândit un judecător, adept al duiosului: " Casă, dulce casă ! " 

28 de înecați, pe Litoral. Pînă acum. Și niște crime acolo, să fie...

Draga noastră  Alexandra: România nu mai are aer !

P.S.  Așa grăit-a un tânăr din Focșani, venit acasă,din Germania, aflat pe Litoral : " ...în opinia mea, Marea nu este a salvamarilor, deci nu-mi pot interzice ei să fac baie în mare...dacă astea sunt perspectivele pe litoralul românesc îmi bag p...la în litoralul VOSTRU"  ( subl.ns.). Ce trist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu