marți, 29 august 2023

Familia Geoană, nuntă de nabab!

 


”Președintele României de-o noapte” Mircea Geoană a fost surprins într-o ipostază total diferită de cea care l-a consacrat, și anume diplomatul sobru de la NATO. Fostul președinte al PSD a fost socru mic. Și nu oriunde s-a petrecut evenimentul, ci tocmai în Italia.

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană  a avut parte de o nuntă ca în poveste. Fata diplomatului s-a măritat cu un tânăr înstărit, pe numele său Garrett Cayton. American la origine, ginerele lui Mircea Geoană provine dintr-o familie recunoscută peste Ocean pentru activitatea filantropică, în special pentru donațiile pe care le face spitalelor.

Suma pe care a plătit-o familia proaspătului însurățel pentru organizarea evenimentului o să vă lase cu gura căscată, 2 milioane de euro. Preț de câteva ore, Mircea Geoană a lăsat deoparte haina de secretar general adjunct NATO și s-a bucurat de cea mai importantă zi a fiicei sale, Ana Maria.

Aceasta are o relație cu Garrett Cayton de aproape șase ani. El provine dintr-o familie poloneză cu origini evreiesti. Petrecerea s-a consumat la un hotel renumit din Veneția.În linii mari s-a păstrat tradiția americană, adică invitații au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă pusă la dispoziția invitaților de proaspeții însurăței.

Oaspeții au fost cazați la Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția și s-au bucurat de licori și preparate fine. Cu toate că nunta a fost organizată în spiritul tradiției americane, mămăliga nu a lipsit din meniul nuntașilor.

Organizatorii au avut la dispoziție trei zile și trei nopți pentru a pune la punct toate detaliile fastuosului eveniment. Nota de plată a fost pe măsură. Însă, conform tradiției americane, părinții mirelui sunt cei care organizează și suportă toate cheltuielile evenimentului.

Sursa: evz.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu