sâmbătă, 26 august 2023

Regretatul Jull Nicu de la Etno TV a decedat!

 

Jull Nicu, pe numele său real Iulian Nicolae, s-a stins la doar 53 de ani, după ce, în ultimele luni, a dus o luptă teribil de grea şi de epuizantă cu o boală necruţătoare. Suferinţa a lăsat urme adânci pe faţa şi pe trupul artistului pe care românii l-au urmărit ani la rând la Etno TV.

Actorul Valeriu Pavel Dan, fostul coleg de matinal al lui Jull, a făcut publice câteva poze cu acesta din urmă, cu câteva săptămâni înainte de a se stinge, acesta fiind de nerecunoscut. Lipsa câtorva zeci de kilograme este mai mult decât evidentă, iar faţa lui, altădată zâmbitoare, şi-a pierdut şi zâmbetul, şi strălucirea. Din părul bogat cu care altădată se mândrea, nu a mai rămas nimic, cel mai probabil căderea completă a părului fiind un efect al chimioterapiei.

A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

Colegii de breaslă ai lui Jull Nicu sunt împietriți de durere, după ce au aflat de moartea prematură a prezentatorului-cântăreț: „Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sitcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zu de zi.

‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tarem încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tutror celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a fost mesajul de omagiere al bunei sale prietene, Lorenna.

Sursa: Click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu