luni, 12 februarie 2018

Simona Halep va primi peste două milioane de dolari de la Nike anunţă "Tennis World USA"

Simona Halep (2 WTA) nu are talent doar pe terenul de tenis, ci şi la negocieri! Sfătuită bineînţeles şi de staff-ul ei, sportiva a obţinut un contract pe măsura locului pe care îl ocupă în clasament.
Halep ar urma să încaseze puţin peste 2 milioane de dolari (1,7 milioane de euro) pe sezon de la Nike, după ce constănţeanca s-a înţeles cu firma americană aşa cum ProSport a anunţat încă din luna ianuarie! Simona a jucat tare la negocierile cu Nike, obţinând în final o sumă colosală. Detaliile afacerii dezvăluite de ProSport înainte de Australian Open sunt confirmate şi peste Ocean.
"Tennis World USA", o cunoscută publicaţie de specialitate din Statele Unite, notează că Halep va primi de la Nike cu peste 800.000 de dolari faţă de cât încasa de la Adidas, fostul sponsor care nu i-a satisfăcut noile pretenţii româncei. În articolul numit "Dezvăluire: Simona Halep are un nou sponsor", jurnaliştii americani au scris: "Cel mai probabil, Halep va primi peste 2 milioane de dolari de la Nike".
Simona nu a oficializat încă noul parteneriat, dar este mai mult decât evident că a doua jucătoare a lumii va îmbrăca hainele gigantului american la turneele din circuit. Constănţeanca şi-a făcut apariţia la Cluj-Napoca, acolo unde îşi susţine colegele din Fed Cup, purtând însemnele Nike. De asemenea, ea s-a şi antrenat într-un echipament al companiei care îi mai sponsorizează pe Roger Federer şi Rafael Nadal.Sursa Mediafax
                                                                  Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu