joi, 19 iulie 2018

A apărut nr. 57 al revistei Sport în România


 Revista „Sport în România” dedică în numărul 57 spații ample succesului Simonei Halep în turneul de Grand Slam de la Roland Garros.
Dedicându-i în întregime nu mai puțin de 17 pagini în acest număr, Sport în România a decis ca în locul obișnuitului interviu al lunii să publice din nou discuția pe care directorul publicației, Dumitru Graur, a avut-o cu marea noastră sportivă la începutul anului 2015, pe când Simona abia începuse să uimească lumea tenisului. Există o mulțime de lucruri care merită a fi reamintite, explicând în mare măsură ascensiunea ce avea să vină în următorii ani.
De asemenea, tot în acest număr al revistei de cultură și educație sportivă, puteți citi materiale din handbal, lupte, judo, gimnastică, kaiac-canoe, box, baschet, natație, polo, ciclism, rugby, fotbal. Sport în România vine cu detalii despre cei 70 de ani de performanță la Clubul Sportiv Dinamo, dar și despre sala „Gabriela Szabo” din Voluntari, cea mai nouă apariție pe harta bazelor sportive din România.
Numărul 57 al revistei Sport în România reflectă performanța naționalei feminine de handbal a României, calificată de pe primul loc la Campionatul European din Franța. Duelul fabulos, dintre Steaua și Dinamo, din finala Ligii Naționale la handbal masculin, și-a făcut de asemenea loc în paginile publicației. Nu au fost trecute cu vederea nici performanțele luptătorilor români la CE U23 de la Istanbul, și nici cele ale reprezentanților judo-ului românesc la Openul Madridului. Avem o confirmare, sau dacă vreți, o reconfirmare mondială, a gimnasticii aerobice: România a cucerit două medalii de argint și două de bronz la CM din Portugalia. Sport în România vă spune și cine sunt marile speranțe pentru un podium olimpic la Tokyo, la kaiac-canoe. Ziua Olimpică a fost și ea în atenția redactorilor noștri.
Boxul este prezent cu performanțele de la Campionatul European de senioare de la Sofia, de unde delegația României s-a întors cu o medalie și trei calificări la Jocurile Europene din 2019.
Din baschet, este semnalată reușita echipei CSM Oradea, care a devenit campioană națională la masculin, după o finală palpitantă cu CSM Steaua Eximbank.
„Umăr la umăr pe culoarul olimpic” este titlul articolului care elogiază rezultatele înotătorilor Robert Glință și Daniel Martin la Campionatele Internaționale ale României.
Steaua rămâne regina poloului românesc. Echipa clubului militar a câștigat cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană, al 15-lea din istorie, la finele unui sezon extrem de reușit.
Articolul „Anul Sarazinilor” evocă cel de-al treilea titlu național consecutiv la rugby obținut de Timișoara Saracens, după cel mai spectaculos campionat din ultimul deceniu.
Acestea și alte articole interesante, le puteți citi în numărul 57 al publicației „Sport în România”, revistă de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România.
Notă. Mai multe detalii referitoare la articolele din numărul 57 al revistei de cultură şi educaţie “Sport în România” le puteţi găsi pe site-ul www.sport-inromania.ro.
 La revistă vă puteţi abona online, intrând pe site-urile www.sport-inromania.ro, iar materialele pot fi citite accesând site-ul www.digitalsport.ro


                                                                          MARIAN CĂRĂVAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu