joi, 19 iulie 2018

[AGIRo-499] INVITAȚIE: LA CONGRESUL DE LA ALBA-IULIA SE POT FACE ȘI ÎNSCRIERI LA UN CURS CU CREDITE


DE ULTIMĂ ORĂ:
LA CONGRESUL DE LA ALBA-IULIA SE POT FACE ȘI ÎNSCRIERI LA UN CURS CU CREDITE:
    I.Participanții la congresul din 6-9 august se vor putea înscrie la un curs cu credite. Vor putea aduce la Alba formularul de înscriere și documentele necesare (precizate în documentul atașat aici și finalul prezentei invitații). Vor beneficia fie de o taxă promoțională de 250 lei pentru curs fie de reducerea acesteia la 125 lei și chiar la 60 lei din partea Asociației IDEE și Editurii SIGMA în cazul celor care le devin parteneri. La Alba-Iulia nu se achită nimic. Se face doar înscrierea. Cursul se va desfășura în județele de proveniență ale participanților într-un sfârșit de săptămână de după începerea școlii. Dacă după începerea școlii vor comanda din auxiliarele SIGMA, se vor activa și reducerile suplimentare. Plata cursului se face în toamnă. Amănunte la finalul prezentului document și al celui atașat mai sus, unde veți descoperi și alte oportunități.
    II.La congresul al 41-lea al AGIRo din 6-9 august va fi prezent și maestrul Nicolae Furdui Iancu, cel care 10 ani a fost învățător în Alba Iulia.
INVITAȚIA DE MAI JOS VĂ REAMINTEȘTE CĂ ÎNSCRIERILE LA CONGRES SE FAC DOAR PÂNĂ ÎN 20 IULIE:
INVITĂM
colegii învățători, educatoare, profesori de gimnaziu sau liceu
(se poate și însoțiți de familie)
să participe la cel mai mare forum educațional al anului,
Congresul Cadrelor Didactice din România
și al Cadrelor Didactice de Etnie Română de peste Hotare,
al 41-lea congres al AGIRo, la Alba- Iulia, în perioada 06-09 august 2018,
cu ocazia Centenarului Marii Uniri
    1.Colegii înscriși deja până în 16 iulie vor fi la HOTEL PRESTIGE https://hotel-prestige.ro/ și le voi trimite prin e-mail un tabel special (nu acesta atașat mai jos) în care să opteze sau nu pentru utilizarea voucherelor. Acest hotel este ocupat de noi în întregime și nu se mai fac alte înscrieri aici.
    2.Din 17 și până vineri, 20 iulie, facem înscrieri noi pentru cei care se doresc cazare+masă la noul hotel închiriat azi, HOTEL CETATE - ÎMPĂRATUL ROMANILOR http://alba.imparatulromanilor.ro/ începând cu cina din 6 și terminând cu prânzul din 9 august sau pentru cei care NU au nevoie de cazare-masă, în următoarele condiții:
    a)Cei care NU folosesc vouchere vor achita cazarea+masa 162 lei/zi/persoană X 3 zile + taxa de participare de 30 lei (o achită toți) +cotizația anuală de 25 lei (o achită doar cadrele didactice care se înscriu chiar acum în AGIRo și membrii vechi care nu au achitat-o pe 2018) = 541 lei în total, prin ordin de plată sau mandat poştal completând următoarele: Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. După efectuarea plății să trimiteţi pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com tabelul atașat completat și dovada scanată a plății. Cei care se înscriu acum în AGIRo să completeze și cererea de înscriere atașată.
    b)Cei care FOLOSESC VOUCHERE vor achita în contul AGIRo (precizat mai sus la litera a.) doar 95 lei/persoană și vor aduce cu dumnealor 9 tichete de vacanță. Cei 95 lei înseamnă taxa de participare de 30 lei (o achită toți) +cotizația anuală de 25 lei (o achită doar cadrele didactice care se înscriu chiar acum în AGIRo și membrii vechi care nu au achitat-o pe 2018) + 40 lei diferența de la vouchere fiindcă acestea sunt multiplu de 50 lei. Voucherele se pot folosi doar de titular și nu pentru alte persoane, chiar dacă sunt din familie. Celor cu vouchere li se va elibera o factură pe numele lor (să aducă, alături de cele 9 vouchere, pe un bilet toate datele din buletinul de identitate pentru a li se elibera factura în schimbul voucherelor. Factura o vor duce apoi școală ca să justifice folosirea voucherelor.). După efectuarea plății să trimiteţi pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com tabelul atașat completat și dovada scanată a plății. Cei care se înscriu acum în AGIRo să completeze și cererea de înscriere atașată.
    c)Cei care NU AU NEVOIE DE CAZARE ȘI MASĂ au de achitat în contul AGIRo (precizat mai sus la litera a.) doar 55 lei/persoană în total, însemnând taxa de participare de 30 lei (o achită toți) +cotizația anuală de 25 lei (o achită doar cadrele didactice care se înscriu chiar acum în AGIRo și membrii vechi care nu au achitat-o pe 2018). După efectuarea plății să trimiteţi pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com tabelul atașat completat și dovada scanată a plății. Cei care se înscriu acum în AGIRo să completeze și cererea de înscriere atașată.
    d)Cei care nu pot veni la congres și doresc doar să se înscrie în AGIRo au de achitat în contul AGIRo (precizat mai sus la litera a.) doar 25 lei/persoană în total, însemnând cotizația anuală de 25 lei (o achită doar cadrele didactice care se înscriu chiar acum în AGIRo și membrii vechi care nu au achitat-o pe 2018). După efectuarea plății să trimiteţi pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com tabelul atașat completat și dovada scanată a plății. Cei care se înscriu acum în AGIRo să completeze și cererea de înscriere atașată. Acestora le vom elibera doar adeverința de membru al AGIRo.
    e)Colegii de peste hotare se pot înscrie oricâți până în 20 iulie (se poate și însoțiți de familie) fără să achite vreo taxă sau cotizație ci numai cazare + masă la doar 100 lei/zi/persoană X 3 zile = 300 lei. Să ne trimită pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com un tabel cu nume/școală/localitate/raion/țară și să ne precizeze cine a adunat suma respectivă, sumă pe care ne-o vor da la Alba-Iulia. Câtorva le vom face surpriza unor gratuități.
    3.La Alba-Iulia vom distribui și cele 500 de volume din „Portrete de dascăli”, „Buletinul Congresului” și Revista AGIRo.
    4.Ca întotdeauna, vor fi susținute numeroase cursuri și ateliere (cu adeverințe corespunzătoare) și vom avea invitați speciali din mediul academic, didactic și cultural. Edituri prestigioase își vor prezenta noutățile și vor distribui și pachete gratuite participanților.
    5.Orașul în sine și cetatea sunt din punct de vedere turistic de neratat într-o viață de om. Puteți vedea imagini din acest cel mai frumos oraș românesc. Filmul este făcut în 2014. De atunci s-au realizat încă alte lucruri pentru turiști (cu peste 50 milioane euro, bani europeni). Nu se văd aici schimbul gărzii medievale și demonstrațiile cu lupte dintre daci și romani. De la minutul 2:50 vedeți însă cetatea.https://www.youtube.com/watch?v=_L9E5gguNcU&t=217s 
    6.Vor fi și alte surprize și momente memorabil de înâlțătoare care îi vor face pe participanți să pomenească peste ani că „am fost și eu la congresul de la Alba-Iulia”.

Cu bine,
Viorel Dolha, președintele Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România
0723259290, 0744195155

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu