joi, 19 iulie 2018

Marian Drăgulescu, protest în fața MTS, cu tricolorul pe trotuar. "Vreau șansa legală!"


 Marian Drăgulescu a fost exclus din lotul național de gimnastică, decizie care l-a scos din sărite pe cel mai titrat gimnast român. Sportivul de 37 de ani a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, mai exact o ablație, adică o terapie aplicată pentru majoritatea tulburărilor de ritm cardiac.
După această procedură și după ce a trecut de perioada de recuperare, Drăgulescu susține că a primit acceptul medicilor de a participa la competiții. Cu toate acestea, Federația Română de Gimnastică nu vrea să riște și l-a scos din lot, deși multiplul campion e dispus să concureze pe propria semnătură, chiar dacă nu ar mai fi nevoie de așa ceva din moment ce a primit acceptul medicilor. Astfel, gimnastul nu îşi va putea apăra la Europenele de la Glasgow (2-12 august) medaliile de aur şi argint obținute anul trecut, la Cluj Napoca.

În consecință, "Marocanul" a decis să recurgă la un gest extrem, acela de a protesta chiar în fața Ministerul Tineretului și Sportului, cu steagul României, pe trotuar. Totodată, Drăgulescu își va aduce cu el și o parte dintre trofeele pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Gimnastul a făcut publică intenția sa pe Facebook. Digi Sport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu