joi, 12 iulie 2018

Profesorul universitar Liviu Gavrilescu ar fi fost ucis de fiul său!


Profesorul universitar din Baia Mare Liviu Gavrilescu, care avea 65 de ani şi a lucrat în trecut la Prefectura Maramureş, a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa, anchetatorii afirmând că este vorba de o crimă, iar principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este căutat. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii, victima ar fi fost lovită, iar leziunile i-ar fi cauzat moartea, scrie News.ro.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Florina Meteş, a declarat pentru News.ro că victima,  profesor universitar de 65 de ani la Universitatea Tehnica NORD Cluj Napoca, filiala Baia Mare, a fost găsită decedată în propria locuinţă, având urme de violenţă pe corp.
”A fost costituită o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul. Victima avea urme de violenţă pe corp, iar cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a declarat Meteş.
Procurorii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor, iar surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că principalul suspect este fiul victimei. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii şi ar fi avut loc o altercaţie, loviturile primite de victimă cauzând leziuni ce ar fi provocat decesul.

Procurorii urmează să audieze atât suspectul, care este căutat, cât şi vecini ai familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu