joi, 5 iulie 2018

RCS&RDS, servicii de mântuială!



 De mai mult timp locuitorii localităţii Lucăceşti, comuna Mireşu Mare, se plâng de serviciile de cablu, internet şi telefonie furnizate de către trustul RCS&RDS. Cetăţenii acestei localităţi au bun simţ, răbdare, dar parcă cei de la RCS&RDS au întrecut orice măsură. Dacă au o problemă în a gestiona acest serviciu, normal într-o ţară europeană, să lase pe alţii să vină şi să ofere programe TV de calitate. Lucăcenii sunt oameni harnici şi nu au timp să stea toată ziua la televizor, dar seara când se întorc acasă de la muncă doresc să vadă o ştire, un meci de fotbal de la Cupa Mondială sau slujba religioasă de pe Trinitas. Şi încă ceva: plătim pachetul RCS&RDS cât ni s-a cerut, iar noi dorim minimul, adică programele TV să se vizioneze firesc, fără anunţul „canalul este codat” sau „semnalul este slab”
Oricum se fac demersuri pentru a sesiza Oficiul pentru Protecţia Consumatorului în a constata această stare de fapt şi a lua măsurile legale întru ameliorarea sau rezolvarea acestei situaţii neplăcute.
Notă: La sesizarea telefonică a d-nei A.A.D., echipa RCS&RDS  Maramureş s-a deplasat spre remedierea defecţiunii, iar rezultatul a fost sublim, n-a mai funcţionat nici canalul TV, nici internetul.Vorba cuiva: Vom apela la găleţi PSD, UDMR sau PNL cu ... internet inclus!


                                                                               G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu