marți, 27 octombrie 2020

Coronavirus: 181 de cazuri noi în Maramureș!

 
Autoritățile au anunțat un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost raportate 2.844 de noi cazuri și 79 de decese. În județul Maramureș s-a înregistrat un număr record de cazuri noi de îmbolnăviri, 181.

La nivel național pe secțiile de Terapie Intensivă, situația este din nou critică: 823 de persoane se află internate în stare gravă, un nou record negativ absolut pentru țara noastră. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 357 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Vă reamintim că sesizarea unor situații care încalcă prevederile legale cu privire la limitarea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus se realizează la numărul TELVERDE 0800 800 165. Este o linie telefonică dedicată special sesizării neregulilor privind respectarea măsurilor stabilite în starea de alertă, în contextul pandemiei COVID – 19, măsuri de protecție individuală, măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, măsuri pentru reziliența comunităților și normele de protecție sanitară, și nu este destinată pentru apelarea în cazul producerii unor situații de urgență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu