miercuri, 28 decembrie 2022

Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare, își dorește ca toată lumea să aibă în suflet o mulțumire!

 


Anul 2022 a fost un an mai sărac în fonduri pentru comuna Mireșu Mare, însă în anul 2023 urmează să intre fondurile din PNRR și prin proiectul Anghel Saligny de care vor beneficia toți cetățenii din comună, iar agenților economici le vor aduce plus valoare. Și nu în ultimul rând pentru a crea niște emulații spirituale, lucru ce are precedent în comună.

În anul 2023 comuna Mireșu Mare a avut mai multe realizări importante. Au fost finalizați mai mulți kilometri de asfalt, a fost asfaltată aproape toată comuna.

Canalizarea este aproape finalizată, iar gazul este la poartă. A fost finalizată introducerea gazului în Tulghieș, Remeți pe Someș, Lucăcești, Dăneștii Chioarului, iar în Iadăra sunt gata toate lucrările; localitatea Mireșu Mare în cea mai mare parte, are gaz.

Mulți agenți economici, cum este și Ferma Zootehnică, au reușit să facă lucruri deosebite pentru comună. Ing. Ioan Mătieș, primarul comunei, speră ca acești agenți economici să vină cu sediile în comună.

”Îmi doresc ca toată lumea să aibă în sufletul lor o mulțumire, să se culce liniștiți pe pernă, să lase grijile”, a declarat Ioan Mătieș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu