luni, 26 decembrie 2022

Prof. univ. dr. Vasile Berinde a primit titlul de “Cetățean de onoare al județului Maramureș”

 

În debutul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș Ionel Bogdan a înmânat profesorului univ. dr. Vasile Berinde titlul de “Cetățean de onoare al județului Maramureș”.  Vasile Berinde este membru fondator și director al Școlii Doctorale de Matematică din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare.

”În Maramureș ne mândrim cu profesioniști, oameni cu o carieră excepțională, care s-au remarcat prin realizări recunoscute la nivel național și internațional. Matematician, autor a 19 cărți și a peste 230 de articole științifice, Prof. Univ. Dr. Vasile Berinde este un maramureșean autentic care face cinste județului Maramureș. Felicitări domnului Vasile Berinde pentru toată activitatea sa! Îi mulțumesc pentru tot ceea ce face pentru comunitatea maramureșeană!”- a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Sursa: MaraMedia

Un comentariu:

  1. Felicitari domnule profesor Berinde! Meritati acest titlu pe deplin! Un fost student al dvs, care a luat nota 7 la dvs...

    RăspundețiȘtergere